webinfo

A+ A A-

BEČEJ

BUDITE TOP UZ - TOP GYM!

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Lica_Top_Gym.jpgNepoželjan stil života, fizička neaktivnost i loš-nekvalitetan način ishrane glavni su uzrok gojaznosti, koja svakako da ne zaobilazi ni bečejsku opštinu. "Ipak, postoji bar jedna stvar koju možete učiniti za sebe. Dođite u najpopularniju teretanu u gradu - Top Gym", poručuje njen vlasnik Džemal Srabović i dodaje jedan smeo komentar: "Dosadilo Vam je da budete debeli i ružni!? Budite samo ružni! Dođite u "Top Gym"!" 

Laughing

 

"Šalu na stranu, bilo da ste profesionalni sportista ili rekreativac, početnik ili iskusan vežbač, bilo da želite da popravite fizičku formu ili "nabacite" koji kilogram mišića, uz "Top Gym" rezultati neće izostati", dodaje Srabović.

Na drugom spratu Sportskog centra u Bečeju nalazi se jedna od, sasvim sigurno, najbolje opremljenih teretana, ne samo u gradu, već i šire - "TOP GYM". Ipak, u pitanju je višegodišnji trud i zalaganje samog vlasnika, koji je od amaterske i male teretane napravio jedan ozbiljan Bodibilding Fitnes Klub sa najsavremenijom opremom renomiranih proizvođača: "Tehno Gym", "Cybex", "MatrixG3", "Gym 80".
"Top Gym" trenutno raspolaže sa 32 profesionalne mašine za vežbanje, 8 klupa i tonom i po tegova koji su namenjeni rekreativcima i profesionalnim sportistima.

Vlasnik Džemal Srabović posebno ističe i podseća na sprave koje najčešće koriste dame, namenjene zatezanju stomaka, nogu i b_270_0_16777215_00_images_Tijana_000_Lica_Dzema_Top_Gym.jpgzadnjice, a koje redovnim i pravilnim korišćenjem dovode do vrhunskih rezultata.


- "Da li će žene biti kao "bilderke" ako krenu u teretanu?", bilo je pitanje novinarke portala "WEBINFO", na koje je Srabović dao sledeći odgovor:
"Nabaciti mišićnu masu nikako nije lako, to znaju svi oni koji redovno vežbaju. Kvalitetna ishrana i redovna fizička aktivnost su prvi preduslov za dobar izgled. No, to je opet tema i priča za sebe. Od vežbanja u teretani žene neće biti deblje niti izgledati kao "bilderke". Svako ko ima bilo koje pitanje ili nedoumicu, slobodno neka dođe kod nas", naglasio je vlasnik "Top Gym-a".

 

Članstvo ove, iz dana u dan, veće zajednice je uvek spremno da pomogne svima kojima je pomoć potrebna, a atmosfera koja vlada u teretani je izuzetna! Pozitivna, vesela i, pre svega, zdrava. 
Vlasnik teretane, poznatiji Bečejcima kao "Džema" ističe da planova i uvođenja novih mašina ali i aktivnosti uvek ima, te da i za naredni period planira brojna iznenađenja.

 

Najbolji pokazatelj kvaliteta i uspeha u radu su rezultati zadovoljnih sugrađana koji su ukazali poverenje upravo "Top Gym-u".

 

-Nađ Atila trenira 2 godine, a od toga 7 meseci u teretani "Top Gym": "Izuzetno sam zadovoljan, a posebno prijatnom atmosferom i odnosom svih. Mnogo sam napredovao. Volim ovde da treniram i nastaviću i dalje!"

 

-"Studiram u Novom Sadu, a koristim svaku priliku kad sam u Bečeju da dođem i treniram u "Top Gym-u". Prostor u teretani je izuzetan. Vidi se požrtvovanost i zalaganje vlasnika da članovima obezbedi vrhunske sprave. Džema je uvek spreman da pomogne i posavetuje, što u novosadskim preskupim "šminkerskim" teretanama gde je članarina i po 5000 dinara, nije slučaj pa su i povrede česte", izjavio je A.L. iz Bečeja.

 

-Žene redovno posećuju "Top Gym", pa je tako svoja iskustva sa nama podelila i Marija Kuburić, fizioterapeutkinja: "U "Top Gym" redovno dolazim već 2 godine, prvenstveno zbog zdravog režima života, i svakako, radi održavanja forme".

 

-Vladislav Živanović, profesionalni trener kajakaša u teretanu "Top Gym" dolazi od samog otvaranja: "Ovo je jedna moderna, vrhunska teretana, koje uz profesionalni pristup i rad, koji je od velike važnosti za sve sportiste, doprinosi da se takmičari usmere na pravilno vežbanje. Bez teretane nema ni rezultata. Mi ovde radimo vežbe izdržljivosti koje su nam od izuzetne važnosti kad na proleće "izađemo" na vodu".

Kako ističe Srabović, "Top Gym" je na raspolaganju svima kojima je potreban profesionalni ili "personalni" trener, stručan savet oko vežbanja, ishrane ili suplementacije.

Radno vreme teretane radnim danima je od 08:00 do 22:00, subotom od 12:00 do 20:00, dok je jedino nedeljom slobodan dan.


Cena je "spram" kvaliteta i standarda izuzetno povoljna:

-dnevni trening: 200 dinara
-polumesečni trening: 1000 dinara
-trening 3 puta nedeljno: 1200 dinara
-trening za 1 ceo mesec:

žene: 1500 dinara

muškraci: 1600 dinara

 

 

 

 

  • becejprevoz
  • ginekoloskaordinacijakikic
  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković