webinfo

A+ A A-

BEČEJ

SNS ubedljivo pobedio na izborima za savete mesnih zajednica

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_Izbori_glasanje_ilustracija.jpgU nedelju, 29. novembra su se birali kandidati za savete mesnih zajednica u opštini Bečej.

Kako prenosi RTV: "od ukupno 83 kandidata za savete u šest mesnih zajednica u opštini Bečej, ubedljivu pobedu odnelo je 72 kandidata iz Srpske napredne stranke, saopštio je danas Pokrajinski odbor SNS.

"Građani opštine Bečej na juče održanim izborima za savete mesnih zajednica pokazali su da apsolutno podržavaju politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. U svih šest mesnih zajednica, gde su juče održani izbori, SNS je odnela ubedljivu pobedu" navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, ono što je posebno značajno je to što je ukazano poverenje SNS i u mesnoj zajednici Bačko Petrovo Selo, u kojem je pretežno mađarsko stanovništvo."

opširnije pročitajte na sajtu RTV.rs

  • becejprevoz
  • ginekoloskaordinacijakikic
  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković