webinfo

A+ A A-

Trening o temama nasilja i rodno zasnovanog nasilja 'Budi muško'

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_trening_budi_musko_plakat.jpgKancelarija za mlade opštine Bečej u saradnji sa Gradskim pozorištem i Centrom E8 organizuje trodnevni trening o temama nasilja i rodno zasnovanog nasilja pod nazivom „Budi muško“.

 


Trening će se održati od 9. do 11. februara 2017. u Kreativnom centru Gradskog pozoritšta, a namenjen je mladićima, učenicima srednjih škola u Bečeju.


„Budi muško“ predstavlja interaktivnu obuku koja se organizuje u neformalnom okruženju korišćenjem metoda vršnjačke edukacije i sastoji se od edukativnih radionica koje se bave temama kao što su: nasilje, rod i pol, rodne uloge, seksualno nasilje, etiketiranje, moć i odnosi, izražavanje vlastitih osećanja i druge.

Iskusni treneri Centra E8 će voditi trening, nakon čega će učesnici u svojim školama, a putem školskih parlamenata, formirati „Budi Muško“ klub na lokalu, pri Kancelariji za mlade, koji će osmišljavati, planirati i realizovati javne akcije koje imaju za cilj dalje širenje i promovisanje naših osnovnih vrednosti, ideja i poruka o borbi protiv nasilja, rodnoj ravnopravnosti i zdravim stilovima života.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković