webinfo

A+ A A-

Sportisti godine opštine Bečej

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_BecejNov2.jpgU petak, 22. decembra, u svečanoj sali opštine Bečej održana je ceremonija na kojoj su najboljim sportistima i sportistkinjama opštine Bečej dodeljeni pehari i diplome za postignute sportske uspehe.

 

Kao apsolutni pobednici u ovogodišnjoj selekciji proglašeni su Zita Seke i Ognjen Đuričin. Zita Seke, koja je i prošle godine primila ovo laskavo priznanje, članica je kadetske reprezentacije Srbije u plivanju i srednjeevropska prvakinja na 50 i 100 metara kraul. Laureuat u muškoj konkurenciji je golgeter OFK Bečej 1918 Ognjen Đuričin. Đuričin je na 30 prvenstvenih utakmica u ovoj godini postigao 40 golova.
Najbolja muška ekipa je lider vojvođanskih srpskoligaša OFK Bečej 1918. Najbolja ženska ekipa je ekipa kadetkinja Stonoteniskog kluba Vojvodina iz Bačkog Gradišta.
Titulom najuspešnijeg trenera "okitio" se Šandor Poljak iz STK Vojvodina, a Dejan Stanojev je izabran za najuspešnijeg sportskog radnika. Stana Baćinski je laureat u kategoriji Radničko-sportskih igara, Janošu Žolnaiju je pripala nagrada za životno delo, a Draganu Kneževu posebna nagrada za doprinos razvoja sporta.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković