webinfo

A+ A A-

Bečej: Nova auto škola i nov poligon za obuku vozača

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_EuroDrive.jpgU Bečeju je nedavno otvoren "Euro drive", Centar za obuku vozača, koji nudi profesionalni obrazovni program za obuku kandidata po najsavremenijim metodama.


Ova auto škola se nalazi u samom centru Bečeja, u Zelenoj ulici broj 23 i deo je grupacije auto škola "Leson". Kako je istakao Marijan Vuković, dugogodišnji instruktor vožnje i vlasnik jedne od auto škola, ideja grupacije je da Bečej jednog dana postane regionalni centar za obuku i polaganje vozačkog ispita. Važno je naglasiti i da su Temerin, Žabalj, Srbobran i Ada izgubili status grada gde se može polagati ispit tako da je Bečej ostao kao jedina alternativa.

Vuković dodaje i da je u Novom selu, u ulici Ivana Ćirića napravljen nov gradski poligon za obuku vozača kako bi se olakšalo kandidatima koji polažu, ali i kako bi se rasteretila gužva kod sportskog centra. Prostor je trenutno prilagođen za A i B kategoriju, ali već tokom ove godine je u planu proširenje poligona i za ostale kategorije. Inače, zvanični poligon kod sportskog centra će moći da se koristi do oktobra ove godine, a nakon toga bi kompletna obuka svih auto škola u gradu trebala da se odvija na novoj lokaciji.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković