webinfo

A+ A A-

ŽOKICE OPET NA POBEDNIČKOM POSTOLJU

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_ZOKBecej2018.jpgŽOK BEČEJ je na finalnom turniru MINI LIGE - ODBOJKAŠKOG SAVEZA SREDNJA BAČKA za pionirke 2006. godište i mlađe, osvojio SREBRO.

U konkurenciji 9 klubova i to iz Vrbasa, Bečeja, B.D.Polja, Srbobrana, Kikinde, Bačkog Gradišta, Žablja, Đurđeva i Kovilja, bečejke su zauzele odlično drugo mesto u ligi što je sjajan završetak jednog izuzetno uspešnog perioda za mlađe pionirke.

Trener ŽOK Bečej, Saša Bakić podseća da je ŽOK Bečej osvojio srebro nakon zlata i srebra na osmomartovskom festivalu odbojke.
- Izuzetno smo zadovoljni pokazanom igrom naših odbojkašica. Ono što nas posebno raduje je da smo u konkureciji kadetkinja, starijih pionirki i sada i u mini ligi, uvek u prve tri ekipe u ligama, takođe i u dve seniorske lige koje igramo - 1. i 2. vojvođanska liga. Sasvim sigurno nas očekuju još bolji rezultati, jer vredan, posvećen i stručan rad uvek daje rezultate - zaključio je trener Bakić.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković