webinfo

A+ A A-

Radionice za mlade - Organizuj se za zajednicu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_Radionica2018KZM.jpgEvropski omladinski centar Vojvodine u saradnji sa Kancelarijom za mlade opštine Bečej danas je u Bečeju održao dve radionice u okviru projekta “Organizuj se za zajednicu”, u kojima su učesnici bili učenici Ekonomsko-trgovinske škole i Tehničke škole.

 

Ovaj projekat sprovodi se 2018., 2019. i 2020. godine u okviru implementacije programa i aktivnosti definisanih aplikacijom Grada Novog Sada, Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019. godine (OPENS 2019) koji je Vlada Republike Srbije proglasila projektom od nacionalnog značaja, a koji je podržan od Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Ministarstva kulture i informisanja, Vlade Republike Srbije.

Aktivnosti i teme koje su obuhvaćene na radionicama imaju za cilj da informišu mlade ljude kako da najuspešnije i najlakše zastupaju svoje interese kroz omladinski aktivizam, unapređujući kvalitet života mladih, kao i njihovo ostvarivanje prava i jednakih mogućnosti učešća u različitim oblastima društvenog života. Radionice će kroz interaktivne aktivnosti staviti fokus na osnaživanju mladih da aktivno učestvuju u bilo kom obliku aktivizma i na taj način da doprinesu donošenju odluka koje su od značaja za njihovu budućnost i poboljšanju njihovog položaja u društvu.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković