webinfo

A+ A A-

Proširenje primarne selekcije otpada u opštini Bečej

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_Primarna_Selekcija.jpgKako najavljuju iz Potisja Bečej DOO, građani III mesne zajednice će 2. novembra dobiti plastični džak od 120 litara za odlaganje sekundarnih sirovina, kao i flajer na srpskom i mađarskom jeziku koji će sadržati sve potrebne informacije o načinu sprovođenja primarne selekcije otpada u domaćinstvu, te obaveštenje o datumima iznošenja džakova sa sekundarnim sirovinama.

 

U pomenute džakove građani će odlagati PET, papirnu i kartonsku, staklenu i aluminijumsku ambalažu.

U petak 16.novembra će biti prvo odnošenje džakova sa sekundarnim sirovinama iz III mesne zajednice. Građani će svoje džakove sa sekundarnim sirovinama izneti ispred kuće uz postojeću kantu u koju će odlagati sav ostali (mokri i mešani) otpad, pri čemu će dobiti novi džak za nastavak sakupljanja sirovina.
Odnošenje džakova sa sekundarnim sirovinama se vrši svakog drugog petka u mesecu, stoga apelujemo na građane da obrate pažnju na datume kojim se isti iznose.
Građanima je dostupan info telefon na koji pozivom mogu dobiti sve dodatne informacije vezane za primarnu selekciju otpada te otkloniti sve nedoumice oko sprovođenja iste.
Info telefoni su naznačeni na obaveštenju kao i na žutim kontejnerima za odlaganje sekundarnih sirovina postavljenih u krugu kolektivnog stanovanja.

Kako kažu u Potisju Bečej, primarna selekcija u I i II mesnoj zajednici je iz nedelje u nedelju sve više ispraćena i podržana od strane građanstva.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković