webinfo

A+ A A-

Građevinski materijal za 43 izbegličke porodice u opštini Bečej

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_PomocIzbeglim2018Becej.jpgU okviru petog potprojekta Regionalnog stambenog programa u Srbiji, ugovore za kupovinu građevinskog materijala namenjenog izbegličkim porodicama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske dobile su 43 porodice opštine Bečej.

 

Novac za kupovinu građevinskog materijala u visini od 270.000 evra obezbedio je donatorski Fond regionalnog stambenog programa, a najniži iznos "paketa" za izbegličke porodice bio je 4.500 evra, dok je najveći bio 9.000 evra.

Svečanom potpisivanju Ugovora su, pored izbegličkih porodica prisustvovali i čelnici bečejske uprave na čelu sa predsednikom opštine Bečej Draganom Tošićem, kao i predstavnici američke ambasade, te Komesarijata za izbeglice i migracije, pokrajinskog Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima, kao i OEBS-a i JUP-a.

Značajno je reći da je Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije zajedno sa opštinom Bečej u prethodnih 6 godina za ove i slične namene izdvojio 17 miliona dinara budžetskih sredstava, odnosno 92 miliona dinara međunarodnih sredstava iz Regionalnog stambenog projekta.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković