webinfo

A+ A A-

Prezentacija javnog poziva Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO) za dostavljanje predloga projekata

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_RYCO-Projects-Across-the-Western-Balkans-696x464.jpgRegionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) osnovana je 2016. godine od strane vlada Zapadnog Balkana – Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova*, Crne Gore, Makedonije i Srbije, u cilju promocije duha pomirenja i saradnje između mladih u regionu kroz programe omladinskih razmena.

 

RYCO raspisuje drugi javni poziv za dostavljanje predloga projekata koji je otvoren od 03.12.2018. do 25.01.2019. Na konkurs se mogu prijaviti organizacije civilnog društva i srednje škole sa Zapadnog Balkana sa predlozima projekata u oblastima regionalne saradnje mladih, mobilnosti i omladinskih interkulturalnih razmena, kao i stvaranja podsticajnog okruženja za regionalnu saradnju mladih.

Sve informacije o javnom pozivu možete pronaći na ovom linku.

U svrhe predstavljanja ciljeva i uslova konkursa, kao i podrške potencijalnim aplikantima u pripremi projekata i pronalaženju partnera u regionu, RYCO organizuje info sesije širom regiona Zapadnog Balkana.

U Srbiji, info sesije se realizuju uz podršku Misije OEBS-a u Srbiji.

U Bečeju, info sesija se održava u utorak, 18.12.2018. sa početkom u 13h u maloj sali opštine Bečej, Trg oslobođenja 2.

Info sesija održava se u ukupnom trajanju od 2h.

Za više informacija o RYCO posetite: www.rycowb.org

Za više informacija o održavanju info sesije možete se obratiti Mariji Bulat, koordinatorki kancelarije RYCO za Srbiju putem Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na 069/738 4434.

Napomena: Refundacija putnih troškova je moguća uz prilaganje računa za gorivo ili autobuskih karata na licu mesta. Organizator će snositi troškove refundacije za relacije koje ne prelaze 100 km u jednom pravcu.

* Ovaj naziv ne dovodi u pitanje stavove o statusu i u skladu je sa Rezolucijom Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija 1244 i mišljenjem Međunarodnog suda pravde o proglašenju nezavisnosti Kosova

 

izvor: BUM Bečej

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković