webinfo

A+ A A-

Otvorena javna rasprava o Elaboratu o mreži osnovnih škola

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_BecejNov1.jpgOpština Bečej je u sredu, 20. februara objavila javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Elaboratu o mreži osnovnih škola na teritoriji opštine Bečej.

 

Pozivaju se sva zainteresovana pravna i fizička lica u opštini Bečej da daju svoje predloge, primedbe i sugestije na Eloborat o mreži osnovnih škola na teritoriji opštine Bečej.

Svoje predloge, primedbe i sugestije zainteresovana javnost potrebno je da dostavi na propisanom obrascu koji je dostupan na zvaničnoj internet stranici opštine Bečej: www.becej.rs, i u Uslužnom centru Opštine Bečej – pisarnica (soba broj 7).

Primedbe se dostavljaju na propisanom obrascu u pisanoj formi sa naznakom: Radna grupa za izradu Elaborata o mreži osnovnih škola na teritoriji opštine Bečej, Trg oslobođenja broj 2, 21220 Bečej; neposredno preko pisarnice Opštinske uprave opštine Bečej ili elektronskom poštom na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Javna rasprava trajaće 20 (dvadeset) dana i održaće se u periodu od 20.02.2019. godine do 12.03.2019. godine.

Kompletan tekst elaborata, kao i Obrazac za komentar, možete naći na OVDE.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković