webinfo

A+ A A-

Penzioneri u kupovinu sutra umesto u nedelju

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Servisne_Corona.jpgUmesto u nedelju, penzioneri će moći da idu u kupovinu u sutra, dakle u subotu od četiri do sedam časova ujutro.
Krizni štab za suzbijanje bolesti Covid-19 je ovako odredio funkcionisanje za predstojeći vikend, jer nova zabrana ograničenja kretanja stupa na snagu u subotu od 13 časova i traje do ponedeljka do 5 časova ujutro. Oni će zbog kupovine namirnica moći da napuste svoje domove od 3 do 8 časova ujutru.

 

Vlasnici kućnih ljubimaca mogu od sada izvoditi svoje kućne ljubimce svakoga dana u periodu između 23 časa do 1 ujutru, i u nedelju od 8 do 10 časova ujutru. Šetnja kućnog ljubimca može da traje najviše 20 minuta i to ne dalje od 200 metara od adrese prijavljenog prebivališta. 

 

Bečej: Centralna apoteka će sutra raditi od 4 ujutru do 12 sati!
Prema informacijama koje smo dobili od Doma zdravlja Bečej, centralna apoteka u Glavnoj ulici će u subotu, 4. aprila raditi od 4 ujutro do 12 sati.
Apoteka Doma zdravlja u nedelju neće raditi.
Iz Doma zdravlja mole sve da poštuju mere lične zaštite, rastojanje od 2 metra između pacijenata i da u apoteku ulaze jedan po jedan.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković