webinfo

A+ A A-

Bečej: Pojedinačni paketi pomoći za socijalno ugrožena lica

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_BecejNov1.jpgŠtab za Vanredne situacije opštine Bečej je na jedanaestoj vanrednoj sednici održanoj 6. aprila, doneo sledeći sledeći Zaključak:

 

Štab za vanredne situacije opštine Bečej obezbeđuje pojedinačne pakete pomoći sa osnovnim životnim namirnicama za socijalno ugrožena lica sa prebivalištem na teritoriji opštine Bečej, a prema evidenciji Centra za socijalni rad Bečej.

Sredstva za realizaciju tačke 1. ovog zaključka obezbediće predsednik opštine , kao naredbodavac za izvršenje budžeta, i to iz viših nivoa vlasti, donacija kao i iz sopstvenih sredstava.

Zadužuje se Centar za socijalni rad Bečej, da spisak socijalno ugroženih lica sa prebivalištem na teritoriji opštine Bečej dostavi Štabu za vanredne situacije opštine Bečej.

Zadužuje se Crveni krst Bečej da u saradnji sa Mobilnim timom za pružanje usluga građanima starijim od 65 godina na teritoriji opštine Bečej, pripremi i distribuira pojedinačne pakete pomoći sa osnovnim životnim namirnicama za socijalno ugrožena lica sa prebivalištem na teritoriji opštine Bečej.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković