webinfo

A+ A A-

Tanderbal 2018: Kerber, Balkanika, Galija

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_Tanderbal2018.jpgBečejski festival na Tisi "Tanderbal" će se ove godine održati od 3. do 5. avgusta. Od izvođača najavljeni grupa "Kerber", Sanja Ilić i "Balkanika", Galija, Sigme, Sveti Gral i bend iz Mađarske "Džoker".

 

Kako je izjavio Miomir Jelenić, član opštinskog veća zadužen za turizam, pregovori sa izvođačima su u završnoj fazi.
-U petak, 3. avgusta planirani su grupa Kerber i Balkanika, u subotu bečejske Sigme i Galija, dok će u nedelju nastupiti novobečejski Sveti Gral i mađarski bend "Džoker", a u toku je dogovor sa još jednom grupom iz Mađarske.
Jelenić je dodao da će i ove godine Tanderbal obogatiti brojna prateća dešavanja poput Etno bazara, vatrometa, ljudskog lanca u Tisi.

Marijana Ćalović stručni saradnik za kulturni turizam Turističke organizacije opštine Bečej je istakla da je budžet za ovogodišnji Tanderbal 4.422.000 dinara, kao i da ova manifestacija sasvim sigurno postaje prepoznata na turističkoj mapi Srbije.
-Na nedavno održanim Susretima organizatora manifestacija na Zlatiboru, Tanderbal je osvojio nagradu za najuspešniju novu manifestaciju u 2017. godini - rekla je Ćalovićeva podsetivši i na zlatnu plaketu koju je bečejska Turistička organizacija dobila na novosadskom sajmu turizma 2017. godine.

 

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković