webinfo

A+ A A-

Bečejci ponovo ekspresni - održana 26. sednica SO Bečej

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_SOBecej2017dec.JPGU četvrtak, 14. decembra, održana je 26. sednica skupštine opštine Bečej.

Uz sve dopune dnevnog reda, odbornici su danas odlučivali o sedam pitanja od značaja za građane opštine Bečej. Između ostalog, odlučeno je da će novi načelnik štaba za vanredne situacije opštine Bečej umesto samostalnog policijskog inspektora Gorana Korcebe biti Petar Lakov, a date su i saglasnosti na izmene finansijskih planova Gradskog muzeja, Narodne biblioteke i Centra za socijalni rad. Ipak, ono što je možda i najinteresantnije jeste činjenica da nijedna tačka dnevnog reda nije podstakla odbornike da polemišu. Jedini izuzetak bila je poslednja u okviru koje se odlučivalo o imenovanju novog člana Komisije za planove kada se za reč javio odbornik Ištvan Tari. Celokupno skupštinsko zasedanje trajalo je, ukupno, nekih pola sata. Na današnjoj sednici bilo je prisutno 30 od 36 odbornika koliko čini skupštinu bečejske opštine.  

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab

SERVISNE

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković