webinfo

A+ A A-

Uskoro rekonstrukcija mosta preko Stare Tise u Bačkom Gradištu

Opširnije: Uskoro rekonstrukcija mosta preko Stare Tise u Bačkom GradištuKako saopštavaju iz bečejske lokalne samouprave, od 10. maja počinje potpuna rekonstrukcija mosta kod Bisernog ostrva u Bačkom Gradištu.

Datum poslednje izmene četvrtak, 30 april 2020 19:30

Pogodaka: 397

Opširnije: Uskoro rekonstrukcija mosta preko Stare Tise u Bačkom Gradištu

Bečej: Obaveštenje registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima o kretanju za vreme policijskog časa

Opširnije: Bečej: Obaveštenje registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima o kretanju za vreme policijskog časaIz bečejske lokalne samouprave podsećaju da svaki poljoprivredni proizvođač koji se kreće tokom perioda zabrane kretanja mora sa sobom imati potvrdu o registraciji poljoprivrednog gazdinstva kao i radni nalog za svaki dan, koji možete preuzeti sa ovog LINKA.

Od 21. marta za saobraćaj se zatvara deo Zelene od policijske stanice do Petefi Šandora

Opširnije: Od 21. marta za saobraćaj se zatvara deo Zelene od policijske stanice do Petefi ŠandoraIz JP „Komunalac“ Bečej, obaveštavaju građane da će se od 21. marta obustaviti saobraćaj u delu Zelene ulice, od pristupnog puta prema stanici policije do raskrsnice sa ulicom Petefi Šandora. Završak radova u tom delu ulice je planiran do 20.aprila 2020. godine.

SLIČNE VESTI IZ BEČEJSKE PRIVREDE

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković