webinfo

A+ A A-

Lidl od danas u Bečeju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_01_Otvaranje_Lidla_u_Beeju.jpgPotrošači će od danas i u Lidlu u Bečeju imati priliku da se uvere u najbolji odnos cene i kvaliteta, a tradicionalno povodom otvaranja kompanija Lidl Srbija spremila je dodatna sniženja za dve nove prodavnice. Prva Lidl prodavnica u Bečeju počela je sa radom jutros u 8 časova, na adresi Danila Kiša 10a. 

 

Radosni smo što ćemo i stanovnicima ovog dela Vojvodine približiti jedinstveno iskustvo kupovine u Lidlu. U znak zahvalnosti za dobrodošlicu pripremili smo slavljeničke cene. Nadamo se da će građani Bečeja biti zadovoljni pažljivo odabranim proizvodima stranih i domaćih dobavljača, i da će se pridružiti velikom broju potrošača širom Srbije koji su rekli „Da“ Lidlovim proizvodima“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija Martina Petrović.

b_300_200_16777215_00_images_Tijana_06_Otvaranje_Lidla_u_Beeju.jpgPredsednik opštine Bečej Dragan Tošić poželeo je dobrodošlicu prvom diskontnom lancu: „U ime Opštine Bečej, izražavam svoje lično zadovoljstvo zbog činjenice da velika evropska kompanija Lidl nastavlja investicije u našoj državi i želim da im čestitam na otvorenoj prodavnici u Bečeju. Dolaskom jednog od najpoznatijeg trgovinskog lanca u naš grad, nastavlja se trend otvaranja novih poslovnih i prodajnih prostora koji građanima pružaju raznovrstan i kvalitetan sadržaj.“

Podsećamo da su prehrambeni i neprehrambeni proizvodi, koji se mogu kupiti isključivo u Lidlu, testirani u nedavnom istraživanju agencije IPSOS, sa ciljem provere zadovoljstva lokalnih potrošača Lidlovim brendovima. Od 5700 ispitanih stanovnika Srbije, čak 77 odsto ocenilo je Lidlove proizvode kao vrlo dobre i odlične. Nezavisnim istraživanjem potvrđeno je da je upravo asortiman, jedan od razloga zbog čega je ovaj trgovinski lanac postao izbor za kupovinu velikog broja potrošača Srbije.

U susret uskršnjim praznicima, od danas u svim prodavnicama mogu se pronaći uskršnja jaja, uskršnji paketići, kolači i čokoladna jaja brenda Favorina u posebno dizajniranim pakovanjima kojima će se radovati svako dete. U ponudi je i Deluxe asortiman, idealan za slavlja i prazničnu trpezu, jer nudi specijalitete visokog kvaliteta i nesvakidašnjih ukusa, kao i izbor slanih i slatkih jela.

Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i novu prodavnicu u Bečeju, je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

 

 

SLIČNE VESTI IZ BEČEJSKE PRIVREDE

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković