webinfo

A+ A A-

Ulica Miloša Crnjanskog zatvorena za saobraćaj

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_MilosaCrnjanskogBecej.JPGPostavljanjem saobraćajne signalizacije, od utorka 17. apila je onemogućen saobraćaj u ulici Miloša Crnjanskog u Bečeju, na potesu od ulice Gerberovih do ulice Zmaj Jovina u Bečeju zbog izvođenja radova na rekonstrukciji saobraćajnice.

 

Kako jeranije najavljivano iz lokalne samouprave, obnoviće se trotoari, saobraćajnica, kolski prilazi, parking mesta, vodovodna mreža, biće sprovedeno kabliranje niskonaponske elektro-energetske mreže i postavljena javna rasveta i to na potezu od ulice Žilinski Endre do Gerberovih.

Najpre će se izvoditi radovi na presvlačenju saobraćajnice od ulice Gerberovih do Zmaj Jovine i to od 15. do 30. aprila. Deonica će u tom periodu biti zatvorena za saobraćaj, uz povremeno propuštanje stanovnika tog dela ulice.
Građani će o početku radova na na rekonstrukciji drugog dela ulice biti obavešteni najkasnije sedam dana pre početka radova.

Apeluje se na sve privredne subjekte da svoje poslovanje planiraju u skladu sa navedenom situacijom i da za vreme izvođenja radova koriste alternativne prilaze svom objektu.

 

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković