webinfo

A+ A A-

Opštinski štab Bečej: Novi zaključci i oštrije mere zaštite

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_BecejNov1.jpgNa osnovu Odluke o proglašenju vanrednog stanja Opštinski Štab za VS opštine Bečej je na drugoj vanrednoj sednici održanoj dana 18.03.2020. godine,  doneo nove zaključke.

 

  1. 1. Ograničava se okupljanje građana na javnim, otvorenim i zatvorenim prostorima tako da distanca između lica mora biti najmanje 2 m, kao i da na površini od 4 m2 ne može biti više od jednog lica, a ispred objekta naznačiti ukupan broj lica koja mogu istovremeno boraviti unutar prostora.
  2. 2. Lica koja zbog radne obaveze i načina organizacije rada objektivno ne mogu primeniti ovu meru izuzimaju se od ograničenja iz tačke 1. ovog zaključka.
  3. 3. Odeljenju za Urbanizam, građevinarstvo, komunalne poslove, saobraćaj i inspekcijski nadzor Opštinske uprave opštine Bečej nalaže se mera pojačanog nadzora nad svim objektima zatvorenog tipa, u skladu sa tačkama 1. ovog zaključka.
  4. 4. Nalaže se načelniku Opštinske uprave da omogući angažovanje drugih zaposlenih u Opštinskoj upravi opštine Bečej na poslovima inspekcijskog nadzora, a u skladu sa Zakonom o inspekcijskom nadzoru.
  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković