webinfo

A+ A A-

Bečej dobio veterinarsku dijagnostičku laboratoriju

b_670_446_16777215_00_images_Tijana_Slike_VetLab2.jpgU utorak, 3. septembra, u Bečeju je otvorena laboratorija za veterinarsku dijagnostiku, prva te vrste u ovom gradu. U pitanju je laboratorija „VetLab“ koja je će raditi u okviru veterinarske ambulante „Žarvel Vet“ u ulici Miloša Crnjanskog 43 u Bečeju.

 

Laboratorija će vršiti više stotina različitih vrsta analiza namenjenih kako kućnim ljubimcima, tako i farmskim životinjama. Značaj ovoga je veoma veliki budući da će omogućiti bržu i pouzdaniju dijagnostiku u zagarantovanim rokovima što će naročito značiti uzgajivačima živine koji će analize moći da rade u svom gradu čime će se povećati brzina i efikasnost rada ovih poljoprivrednika. Pravovremena dijagnostika je često presudna za održavanje zdravlja životinja koje se uzgajaju.

Na svečanom otvaranju laboratorije prisutni su bili i Vladan Simić, osnivač i direktor „VetLab“, i Velimir Mikalački, doktor veterinarske medicine u veterinarskoj ambulanti „Žarvel Vet“, a prvi su isprobali usluge laboratorije psi iz bečejskog azila.

Inače, „VetLab“ je prva veterinarska laboratorija za kliničku dijagnostiku u Srbiji i regionu i, kako ističu, njihovo osoblje školovano je i u zemlji i u inostranstvu dok se oni trude da uvek pruže najkvalitetniju moguću uslugu.

Sa druge strane, Bečejcima je dobro poznata veterinarska ordinacija „Žarvel Vet“ osnovana 2007. godine u okviru sistema „ŽarVel“ d.o.o., koji se pored veterinarske delatnosti bavi i uvozom, distribucijom i prodajom hrane, opreme i kozmetike za kućne ljubimce. Od samog početka ima jasan cilj: da vlasnicima životinja obezbedi kompletnu, jedinstvenu i efikasnu veterinarsku uslugu na jednom mestu, ali i da pokuša da ispuni sva očekivanja u skladu sa principima savremene veterinarske medicine i dobrobiti životinja.

VetLab1.jpg

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković