webinfo

A+ A A-

Članci

Reprezentativci Đorđević i Milosavac potpisali za KMF BEČEJ

b_650_0_16777215_00_images_Tijana_11_000000kmf.jpgUprava bečejskog futsal kluba, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Jovanovićem, rešila je da pojača igrački kadar dovođenjem dvojice iskusnih reprezentativaca u redove plavih.

 

Naime reč je o Draganu Đorđeviću, doskorašnjem reprezentativcu Srbije, učesniku Svetskog prvenstva u futsalu, održanom na Tajlandu u januaru 2013. godine, koji je doveden iz KMF Smederevo.
Njegovim stopama pošao je i iskusni Vladimir Milosavac, standardni reprezentativac Srbije, prešavši u naš tabor iz KMF Marbo Intermezzo.
Prema rečima predsednika Jovanovića klub je uspeo da u prošloj sezoni ostvari planirano, zatim zadrži kompletan igrački kadar i uz sve to dovede dvojicu članova nacionalnog tima što navodi na zaključak da su nam ove godine ambicije neuporedivo veće. Ni trunke neskromnosti nema u našim očekivanjima da ove sezone vidimo naš KMF BEČEJ u finišu dva najveća takmičenja - finalu Kupa i finalu prvenstva Srbije, u dvoboju sa našom najboljom futsal ekipom – KMF Ekonomac.
“Dosadašnjim potezima i aktivnom politikom kluba koja za cilj ima višegodišnji kontinuitet uspeha i dobrih igara kluba, želimo da ostvarimo zacrtane ciljeve – sam vrh srpskog futsala” – ističe Aleksandar Jovanović.


izvor: KMF Bečej

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković