webinfo

A+ A A-

Članci

KMF Bečej: NOVA SEZONA NA POMOLU

b_150_100_16777215_00_images_Tijana_12_00000kmf.jpgKako je na svom zvaničnom "Facebook" nalogu saopštio KMF Bečej: "Atmosfera u KMF Bečej se može opisati kao zatišje pred buru. Radno. Pakleno radno. Svi su uzbuđeni i spremni pred start nove sezone. Klub u novu sezonu 2013/2014 ulazi sa većim ambicijama nego prošle godine, uz nekoliko pojačanja".Ipak, u finišu prelaznog roka, dogodile su se i dve neočekivane promene.
Klub su napustili Vladimir Lazić, do pre dve nedelje udarna pesnica KMF Bečej, član reprezentacije Srbije, ali i "nesuđeno" pojačanje - iskusni Predrag Rajić, aktivna legenda srpskog futsala.
Sjajnim partijama u dresu bečejskog kluba, kao i u nacionalnom timu, Lazić je privukao pažnju inostranih klubova, te će karijeru nastaviti u redovima azerbejdžanskog kluba Fenerbahče, gde će mu se pridruziti i Rajić, koji više nego dobro poznaje ovu azijsku ligu, budući da je do kraja prošle sezone na grudima nosio grb Al Sadake, takođe renomiranog futsal kluba iz Azerbejdžana.


Ipak, ništa ne može da umanji pozitivnu energiju među Bečejcima, kojoj su doprineli, najpre, uspeh KMF Bečej u prethodnoj sezoni, ostanak najbitnijih igrača, kao i novajlije - standardni reprezentativci Srbije Dragan Đordjević i Vladimir Milosavac.

Podsećamo sve da nova sezona počinje 4.oktobra.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković