webinfo

A+ A A-

Članci

Toni Cetinski izveo Cecu na binu!

b_150_100_16777215_00_images_Slike22_publika.jpgNajpopularniji hrvatski pop pevači Jelena Rozga i Toni Cetinski u subotu su održali koncerte na „Velikogospojinskim danima“ u Novom Bečeju pred više od 50.000 ljudi

 

Najpoznatija hrvatska pop pevačica Jelena Rozga sinoć je otvorila veče na najvećoj zabavnoj manifestaciji u Vojvodini, Velikogospojinskim danima.
Izašla je na binu, pokazala svoju savršenu liniju, i koncert otvorila svojim najvećim hitom od solo karijere – pesmom „Bižuterija“.

b_150_100_16777215_00_images_Slike22_rozga.jpg

Atmosfera na Tiskom keju bila je sjajna. Publika je tokom nešto više od dva sata skakala i pevala od prve do poslednje pesme hrvatske pevačice. Pored svojih, Rozga nas je pesmama podsetila i na period dok je bila u grupi „Magazin“. Sledili su hitovi poput „Sve bi seke ljubile mornare“, „Ginem“, „Kad u vojsku pođeš“ i druge. Iako su ti hitovi nastali dok klinci od po svega desetak godina još nisu bili u plani, oni su bez problema iz prvih redova gromoslano pevali sve pesme.

Koncert Jelene Rozge zatvoren je pesmom „Razmažena“, a kako je ona rekla, tačno je da je razmažena, a razmazila ju je njena najbolja publika na svetu.

Popularna pevačica je posle koncerta u izjavi za „Pulsonline“ rekla:

– Bilo je stvarno prekrasno. Prekrasan koncert. Publika je super pevala i odlično su me dočekali. Ne mogu objasniti koliko sam srećna, prokomentarisala je Jelena Rozga, koja je samo pre nekoliko dana imala i fantastičan koncert u Poreču i upoređujući ta dva događaja, ona je rekla da stvarno može biti ponosna na svoju publiku jer je bila odlična i u Poreču i ova publika sada u Novom Bečeju.

Dan pre koncerta, Rozga je napunila 35. rođendan, pa smo je upitali da li je ovaj koncert najlepši rođendanski poklon koji je dobila:

– Rođendan sam dočekala sa nekoliko svojih najboljih prijateljica. Sedam prijateljica sa kojima sam odrasla. Za mene je to najveće bogatstvo i pored prijateljstva koje ja neizmerno cenim, tu je moja publika koja mi je ovde u Novom Bečeju priredila drugu proslavu.

Rozga je odmah posle koncerta napustila banatsku varošicu i krenula ka svom Splitu.

I nakon što je njegova sunarodnica napustila binu, na scenu je izašao i Toni Cetinski. Nastavio je tamo gde je Jelena stala, sa emitovanjem dobre energije i romantične atmosfere svojim neverovatno popularnim pesmama.

b_150_100_16777215_00_images_Slike22_toni.jpg

Devojke su se rastopile na glas i pesme Cetinskog koji isto više od dva sata pevao uz neverovatnu energiju. Skakao je, penjao se na konstrukciju bine, „divljao na sceni“, a u jednom trenutku je uradio nešto neočekivano.

Naime, pozvao je jednu devojku iz publike na scenu. Devojka se zove Ceca, pa su posle njenog predstavljanja krenuli izvici: „Ceca! Ceca! Ceca!“ Cela situacija je bila smešna i samom pevaču, jer je delovalo kao da publika uzvikuje ime folk pevačice Cece, a devojka koje sa našla sa Tonijem na bini, sigurno će taj trenutak pamtiti celog života. Toni je nju ne samo izveo na binu već joj je i otpevao svoj veliki hit „Kad žena zavoli“.

Smenjivali su se hitovi poput „23. prosinac“, „Opet si pobjedila“ i „Od milijun žena“. Devojke su znale i tekst nove pesme „Zbogom odlazi“ koja je skoro objavljena i koja je samo najava za njegov novi album koji izlazi u septembru.

Pred kraj nastupa, Toni je rekao da neće da se pravi važan i da 16 puta izlazi na bis već se neće povlačiti sa bine i otpevaće još nekoliko pesama do kraja kako se ne bi razdvajao od publike. Tako je i bilo, kako je počeo tako je i završio koncert – pesmom „Umirem 100 dnevno“.


izvor: pulsonline.rs

PROČITAJTE KAKO JE BILO NA VELIKOGOSPOJINSKIM DANIMA:

I dan - kuvanje čorbe

II dan - svečano otvaranje Bojan Pajtić i Milivoje Vrebalov

III dan - koncert grupa Omega i Van Gogh

IV dan - koncert Zdravka Čolića

 

Share

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković