webinfo

A+ A A-

Članci

Čola pesmom oterao "paklene vrućine"

b_150_100_16777215_00_images_Slike22_00cola.jpg„Velikogospojinski dani“ u Novom Bečeju zatvaraju se na najlepši mogući način – koncertom Zdravka Čolića.

 

Velika gužva na ulasku u Novi Bečej. Nekoliko kilometara dugačka kolona automobila fanova koji su želeli da uživaju u Čolinim pesmama. Sa Čolom se čeka i nevreme, jer vetar jako duvaaa, ali ni to nije odbilo hiljade i hiljade ženskih srca ispred bine.

U tačno predviđeno vreme najveća pop zvezda ovih prostora popela se na binu. Zdravko je odabrao da koncert počne pesmom "Produži dalje". Zatim je mnogobrojnu publiku obradovao sa "Čija je ono zvezda ".

Slede večni hitovi "Ti živiš u oblacima mala", "Zbog tebe"... Publika gromoglasno peva sa Zdravkom, koji neumorno igra na bini u crnom odelu. Ne manjkaju ni romantični trenuci pogotovu tokom izvođenja pesme "E, draga, draga"...

Devojčice su počele da bacaju cveće na binu, ka Zdravku. A on je izabrao prave pesme za pravo mesto. Otpevao je "Svadbarskim sokakom" i "Jedna zima sa Kristinom".

Igračice u ljubičastim haljinama su stigle kao podrška scenskom performansu. Slede pesme "Ko te ljubi kad nisam tu", "Krasiva", "Javi se, javi..."

I publika je poludela, kao i uvek, uz pesmu "Glavo luda". Za vreme kratke pauze publiku zabavlja bubnjar Dragoljub Đuričić.

Čola se vratio na binu, ovoga puta u belom odelu. Krenuo je blok laganijih stvari, na početku "Noć mi te duguje". "Moja draga", "Zagrli me", "Južnjaci", Čola je nastavio u mirnijem ritmu.

Pesmom "Ti možeš sve" Čola se obraća devojkama iz prvog reda. A onda je opet krenuo u malo brži ritam sa pesmom "Oj devojko, selem, velem". Publika je potpuno poludela na pesme "Pusti, pusti modu", "Merak" i "Mađarica". Svi igraju.

Čola je otišao u bekstejdž, očekuje se bis. Prvi bis "Emili". Usledila je "Ti si mi u krvi", a onda je vatromet obasjao banatsku varošicu.

Posle puna tri sata koncert je završen.

PROČITAJTE KAKO JE BILO NA VELIKOGOSPOJINSKIM DANIMA:

I dan - kuvanje čorbe 

II dan - svečano otvaranje Bojan Pajtić i Milivoje Vrebalov

II dan - koncert Jelene Rozge i Tonija Cetinskog 

III dan - koncert grupa Omega i Van Gogh

 

izvor: pulsonline.com

Share

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković