webinfo

A+ A A-

Članci

Velikogospojinski dani 2013. - od 22. do 25. avgusta

b_650_0_16777215_00_images_Tijana_11_000000gospojina.jpgKako je nezvanično saznala redakcija WEBINFO portala, tradicionalna manifestacija "Velikogospojinski dani" ove godine će biti organizovana od 22. do 25. avgusta u Novom Bečeju.

 

Posetioce prema najavama organizatora očekuje bogat takmičarski i muzički program.

"Velikogospojinski dani" će početi u četvrtak 22. avgusta takmičenjem u kuvanju riblje čorbe, potom takmičenjem tamburaških orkestara.

Za petak 23. avgust su planirani nastupi četiri dame - The Frajle i koncert grupe Parni Valjak.
Subota, 24. avgust će biti u punk - rock rifovima uz Huligans, Film i Hladno Pivo, a nedelja 25.avgust je rezervisana za Lepu Brenu.

Pored koncerata, posetioci će moći da užiaju i programima u Vinskoj ulici, Dečijoj ulici, takmičarskim disciplinama i mnogim drugim podmanifestacijama Velikogospojinskih dana.

Vešto kombinujući spoj tradicionalnog i modernog u programu koji je namenjen svim generacijama, uz besprekornu organizaciju, Velikogospojincki dani su se nametnuli kao jedna od najboljih manifestacija u Srbiji i zato je nemojte propustiti, a kako i sami organizatori manifestacije kažu "Doći ćeš i ti!"


Na zvaničnom "Facebook" profilu velikogospojinskih dana možete i sami pratiti izjave i najave organizatora ove manifestacije!

 

Share

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković