webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Kočoperitis izvesne dame u pubertetu

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_Gospojina_0kocoperitits.jpgU Domu kulture opštine Novi Bečej gostuje mjuzikl "Kočoperitis izvesne dame u pubertetu". Sjajna zabava uz savršen spoj izvrsne glume, muzike i pesme! U produkciji Muzičke škole "Isidor Bajić" iz Novog Sada. 

 

Petak, 4. oktobar 2013 godine sa početkom u 19.00 h. Pozorišna sala Doma kulture opštine Novi Bečej. Ulaz slobodan!

Tekst: Ljubica Ostojić
Režija: Maja Ljubić-Skenderović i Marko Suharevski
Autorska muzika: Svetozar Nešić i Nemanja Nešić
Koreograf: Isidora Vlček
Šminka: Danijela Čiček
Muzička pratnja (bend na sceni): Ištvan Čik (bubnjevi), Nemanja Nešić (gitara), Miroslav Tubić (kontrabas), Svetozar Nešić (klavir)

Uloge:
Aida - Ana Bajić
Vladimir - Ljubomir Milanović
Majka - Isidora Vlček
Otac - Andrej Dorić
Baka - Natalija Dragičević
Tetka Helena - Sonja Koković
Hausmajstor - Stevan Lukić
Ceca - Aleksandra Đurin
Miki - Milan Latinkić
Razredna - Jovana Filipović
Dežurna nastavnica - Olivera Nećak
Ispicijent - David German
Beba - Marek Stupavsky

Hor: Miona Ilić, Tijana Krulj, Marina Banjac, Ana Bursać, Tea Stojšić

Siže predstave:
Kako bi nam približila i objasnila sve svoje probleme, Aida - glavni lik, odlučuje da izrežira svoju predstavu. Kroz razlilčite scene, ona nas pesmom, pričom i igrom, vodi kroz svakodnevicu jedne tipične tinejdžerke. Sa jedne strane se sukobljava sa porodicom, za koju misli da je ne razume, a sa druge strane sa školskim drugovima i nastavnicima. "Odrasli" će dočarati kako izgleda generacijski jaz, a Aidini drugovi sve trzavice karakteristične za taj uzrast. Na sve to, ona se i prvi put "opasno" zaljubljuje, a spas od problema pronalazi u maštarijama i sanjarenju o nekoj drugačijoj realnosti, u kojoj je ona "marka glavna, bogata, slavna i obožavana".

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković