webinfo

A+ A A-

Članci

Sörnapok Nagybecskereken

b_300_0_16777215_00_images_HIREK_1_00000danipiva.jpgSzerdától vasárnapig, vagyis augusztus 27.- 31-ig megtartják a 29. nagybecskereki Sörnapok rendezvényt.. Az ötnapos rendezvényen a vendégek majdnem30 sörgyár terméke közül válogathatnak.

A rendezvény népszerűsítése érdekében fiákerek és fogatos kocsik ingyensört osztogatnak a város több pontján, így hívogatják az embereket a rendezvényre.
A Búza-téren felállított nagy színpadon lesz a hivatalos megnyitó 21 órakor és a polgármester ünnepi köszöntőjét követően tűzijátékkal veszi kezdetét a rendezvény. Az idei rendezvény fellépői: a Šišarke, a Partibrejkers, a Lexington band, a Stari Grad, a Melemi, a Mesečina együttes, az énekesek közül pedig Rambo Amadeus, Željko Samardžić, Toni Cetinski, Ognjen Radivojević, Željko Šašić és Milan Topalović - Topalko.
A vendégeket még más érdekességek is várják, mint: a nemzetközi folklórfesztivál, a kézműves-kiállítás, a Városi kertben humoristák, a Kultúrközpontban rockegyüttesek koncertjei ,valamint a kihagyhatatlan sörivó és a söröskorsó-tartó verseny a Búzatéren.
A Vajdasági Bank előtti tér esténként a lemezlovasoké lesz, ahol minden este több DJ mutatkozik be.
Az idén is minden korosztálynak megfelelő szórakozást biztosítottak a szervezők.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković