webinfo

A+ A A-

FESTIVAL ULIČNIH SVIRAČA OD 3. DO 5. SEPTEMBRA U NOVOM SADU

Po običaju koji u kontinuitetu traje od 2001. godine, Novosađane i njihove goste krajem leta obraduje Festival uličnih svirača, koji na ulice grada dovodi najraznovrsnije umetnike sa internacionalne i domaće scene. Njima je ulično sviranje i nastupanje na trgovima stil života, ali i priznata umetnost koja ima svoje festivale i druge načine ispoljavanja širom sveta. Od početka novog milenijuma i glavni grad Vojvodine stoji na mapi redovnih godišnjih skupova ulične umetnosti, a posećuju ga svi najpoznatiji ulični svirači sveta, koji nastupaju i na drugim prestižnim festivalima Evrope i šire. Na taj način, oni na ovo podneblje donose kulturu i duh svojih sredina, da bi ih razmenjivali sa ovdašnjim ljubiteljima ulične umetnosti i sa drugim izvođačima.

Datum poslednje izmene utorak, 01 septembar 2015 15:13

Pogodaka: 2603

Opširnije: FESTIVAL ULIČNIH SVIRAČA OD 3. DO 5. SEPTEMBRA U NOVOM SADU

Sledeće radničke igre u Bečeju i Novom Bečeju

Očekivalo se mnogo više uzbuđenja prilikom izbora domaćina 12. sportske olimpijade radnika Vojvodine koja će se održati 2019. godine. Međutim, veoma jak utisak na članove Olimpijskog komiteta ostavili su kandidati iz Bečeja i Novog Bečeja i veoma ubedljivo odneli prevagu u odnosu na kandidaturu Temerina i Žablja, odnosno Sente.

Datum poslednje izmene nedelja, 05 jul 2015 10:56

Pogodaka: 3599

Opširnije: Sledeće radničke igre u Bečeju i Novom Bečeju

Poginuo u direktnom sudaru

Na putu Bačko Gradište - Temerin, sinoć, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je život izgubio 32-godišnji meštanin Temerina.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 22 jun 2015 14:57

Pogodaka: 3864

Opširnije: Poginuo u direktnom sudaru

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab

ZAPOSLI SE

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković