webinfo

A+ A A-

Prezentacija Javnih poziva i konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje

b_400_200_16777215_00_images_NSZ.jpgPrezentacija Javnih poziva i konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje biće održana u u Novom Bečeju u petak 13. marta 2020.godine, u svečanoj sali opštine Novi Bečej, sa početkom u 10.00 časova. Prezentaciju Javnih poziva i konkursa za realizaciju programa i mera aktivne politike zapošljavanja Nacionalne službe za zapošljavanje za 2020. godinu realizovaće stručni tim Filijale za zapošljavanje Zrenjanin. 

 

Cilj prezentacije je da informišemo poslodavce o setu mera Nacionalne službe za zapošljavanje namenjenih podsticanju zapošljavanja.

Usluge NSZ imaju proaktivan karakter i naglašenu orijentaciju ka individualnim potrebama klijenata, te je značajno da blagovremene i potpune informacije dopru do svih poslodavaca, a sve u cilju doprinosa realizaciji zapošljavanja putem aktivnih mera. Zato želimo da informišemo i poslodavce koji su sarađivali sa Filijalom za zapošljavanje Zrenjanin, i poslodavce koji do sada nisu koristili programe NSZ, o finansijskim podsticajima ili olakšicama kojima mogu da unaprede poslovanje.

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković