webinfo

A+ A A-

Izbori 2020. Bečej: Kandidat SPS-a se povukao sa liste

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_SPS.jpgNeuobičajena "politička situacija" dogodila se danas u Bečeju, kada je kandidat za odbornika, na već proglašenoj listi Socijalističke partije Srbije, povukao svoju kandidaturu.

 

Preduzetnik, Danilo Doroslovački, koji je bio dvanaesti od trinaest kandidata na izbornoj listi: „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije“, povukao je svoju kandidaturu za obornika, što je danas, 13. marta, konstatovala i Izborna komisija opštine Bečej.

Ni sam Danilo Doroslovački, kao ni nosilac liste u Bečeju i predsednik OO SPS u Bečeju, Vojislav Blažin, nisu želeli da komentarišu ovaj potez Doroslovačkog.

Inače na lokalnoj listi SPS-a je i Nemanja Karapandžić, profesor istorije i bivši direktor Turističke organizacije opštine Bečej, kao i doskorašnji potpredsednik OO POKS Bečej, zatim diplomirani pravnik Petar Jelenić, službenica u osiguranju Aleksandra Subakov, advokatica Snežana Batinić, frizerka Tamara Živkov-Aksin.

Na listi su još i Goran Mićanović - poljoprivredni tehničar, Saša Dimitrijević - vojno lice i poverenik Zavetnika - kako se navodi na sledećem LINKU, Filip Avramov - menadžer u sportu, Martina Narevski - ekonomski tehničar, Zora dr. Apić - ginekolog akušer i Nikolina Haček - ekonomski tehničar.

Podsećamo, izbori za lokalne odbornike održaće se 21. juna, kada se održavaju i republički i pokrajinski izbori.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković