webinfo

A+ A A-

Opština nagradila najbolje učenike

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_Djacigeneracije2017.jpgU sredu, 21. juna, u svečanoj sali opštine Novi Bečej upriličen je prijem najboljih đaka osnovnih i srednje škole iz naše opštine.

 

 

Sedmoro mladih đaka generacije primio je zamenik predsednika opštine Novi Bečej, Branko Svilengaćin i ovom prilikom uručio im poklon knjige, a biće im isplaćene i novčane nagrade u iznosu od 20.000 dinara. Nagrađeni su učenici Boško Zdravković, Sabolč Dudaš, Srđan Stojanovski, Kristina Lazić, Isidora Lončina, Smiljana Trifunjagić i Radmila Vukelja.

 

Radmila Vukelja koja je na nedavnoj maturskoj svečanosti i zvanično proglašena najboljom u svojoj generaciji, nije krila svoje zadovoljstvo: “Divan je osećaj pokazati se boljim u odnosu na sve drugare iz generacije i čast je naći se u istoj prostoriji sa svim ostalim đacima generacije. Lepo je biti primećen na ovakav način. I lepo je što se ukazala pažnja prema nama koji smo se trudili u prethodne četiri, osam ili dvanaest godina”. Radmila je postigla izuzetne rezultate na takmičenjima iz književnosti i sporta (disciplina: karate), a, kako sama kaže, planira da upiše studije softverskog inženjerstva u Zrenjaninu.

 

Domaćin današnjeg prijema, Branko Svilengaćin, ukazao je na to obavljanje javne funkcije retko pruža priliku za neke zaista lepe stvari, ali da je današnji povod i više nego prijatan. “Lepo je pričati o našim najboljim đacima, lepo je pričati o budućnosti Novog Bečeja. Lepo ih je nagraditi. Odličan je osećaj, naročito u vremenu u kome živimo. Jedna ovakva nagrada, koliko god simbolična, verovatno će ostati u pamćenju svakom detetu i značiti. Za nas je ovo bila jako velika čast. I đacima ponovo čestitam jer nije lako ostvariti takav uspeh” rekao je Svilengaćin.

 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković