webinfo

A+ A A-

Pokrajina školama

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_SkolaGif.pngU jednom savremenom društvu, obrazovanje ne sme da se smatra troškom, nego investicijom za budućnost. Poboljšanje uslova za učenje i rad u našim školama je imperativ školama i društvu u celini.


Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne zajednice-nacionalne manjine je upravo tako postupio kada je preko svojih konkursa školama omogućio da plate izradu projektno-tehničke dokumentacije. Škole su na ovaj način uradile prvu fazu radova, a sledeći korak će biti izvođenje radova na školama u cilju poboljšanja uslova za rad.

Osnovnoj školi "Miloje Čiplić" u Novom Bečeju, Pokrajinski sekretarijat je odobrio 199.558,00 dinara za izradu projektno - tehničke dokumentacije, a u cilju poboljšanja energetske efikasnosti. Planirano je investiciono održavanje fiskulturne sale, konkretno popravka krova, kao i temeljan rad na popravci fasade. Nadamo se da će se novac za ove predviđene radove ubrzo naći, jer fasada fiskulturne sale rapidno propada, i nije krečena 28 godina.


SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković