webinfo

A+ A A-

Festival cveća uneo boje i mirise u novobečejsku jesen

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_CveceNB2018okt.jpgU sredu, 17. oktobra počeo je dvodnevni Festival cveća koji se već drugi put održava u samom srcu Novog Bečeja.

 

Svi koji su se u ova dva dana zadesili na potezu između osnovne škole “Miloje Čiplić” i Srednje škole u Novom Bečeju mogli da uživaju u raskošnim bojama i mirisima cveća, ali i drugih biljaka kojima su se izlagači ove godine predstavili posetiocima Festivala. Ipak, pored širokog dijapazona cveća i bilja, posetioci su mogli da uživaju i u tradicionalnim slatkišima i medu bez kojih ovakva dešavanja ne mogu da prođu. Naravno, sve to po pristupačnim cenama.

Govoreći o ovogodišnjem Festivalu cveća, Saša Dujin, direktor Turističke organizacije opštine Novi Bečej, rekao je: “Kao što sam i prošli put rekao, osluškivanjem tržišta i, uopšte, mišljenja naših sugrađana o tome šta sve još treba Novom Bečeju i šta mu još nedostaje, iskristalisalo se da je potrebna baš jedna ovakva manifestacija za sve naše sugrađanke koje brinu o lepoti svojih kuća i okućnica, odnosno, prozora, pa, samim tim, i da grad bude lepši, čistiji i održavaniji. Mi smo, naravno, izašli u susret. Baš kao što je to bilo proletos i ovaj jesenji Festival cveća se pokazao kao dobar. Zato mislim da će ova dva termina postati tradicionalna kada ćemo se baviti ulepšavanjem grada upravo kroz organizaciju Festivala cveća

Da je Festival cveća nešto privlačno našim sugrađanima svedoči i veliki broj posetilaca koji su posetili štandove izlagača i kupili ponešto za svoje domove. Takođe, Festival cveća su posetila i deca iz predškolske ustanove “Pava Sudarski” čime je, na svojevrsan način, krunisano celo dešavanje.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković