webinfo

A+ A A-

Opštinska organizacija invalida rada obeležila osmi mart

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_InvalidiRadaNB2019.JPGU četvrtak, 7. marta, u galeriji “Selo” Doma kulture opštine Novi Bečej, opštinska organizacija invalida rada priredila je prigodan program i druženje kojim je obeležen sutrašnji praznik, osmi mart, Međunarodni dan žena.

 

Govoreći o današnjem sastanku, Vojislav Lukačev, predsednik opštinske organizacije invalida rada Novi Bečej, rekao je da je obeležavanje ovog praznika tradicija koja se neguje već godinama i poželeo srećan praznik svim pripadnicama lepšeg pola. On je dodao i da je u okviru programa predviđena prezentacija toga šta je ova organizacija uradila, ali i onoga što se tek planira. “Uradili smo dosta toga prošle godine. Ono što je interesantno, uradili smo jednu školu računara, išli smo na ekskurzije, posetili smo Hram Svetog Save, posetili smo grob patrijarha Pavla, išli smo na mađarsku granicu u Rastinu, išli smo na sportske susrete u Miloševo, organizovali smo Dan invalida i tako... To su neke od naših aktivnosti za lakši, lepši i zdraviji život naših članova” rekao je Lukačev. On je naglasio i da ova organizacija ima novi sajt, ali i da se radi na uvođenju digitalne kancelarije kojom bi se unapredio položaj invalida rada u opštini Novi Bečej. Poseban akcenat, on je stavio i na obuke članova za upotrebu novih tehnologija.

On je dodao i da su reakcije na dešavanja poput ovog dana, po pravilu, veoma pozitivne: “Naša populacija, to su penzioneri i invalidi, uglavnom je njima velika čast da dođu negde, da izađu iz svojih kuća, da im pokloni neko bar trenutak pažnje. Mi za ovu priliku uvek spremimo divno cveće koje je sada jedan karanfil u saksiji koji se sadi u bašti i razbokori se. Mi vodimo računa o našim članicama, o našim ženama, bakama i želimo im sve najbolje”.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković