webinfo

A+ A A-

Prolećne aktivnosti mesne zajednice Kumane

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Kumanedrva.JPGDolazak proleća i lepog vremena signal je za početak mnogih aktivnosti u našoj opštini.

Dok u Novom Bečeju uređuju bankine, rekonstruišu plato ispred sportske hale i menjaju vodovodne cevi u centru, ni druga naseljena mesta ne zaostaju. Tako je sekretar saveta mesne zajednice Kumane, Goran Stančić, najavio raznovrsne aktivnosti mesne zajednice u prolećnom periodu. “Konačno smo dočekali to lepo vreme i početak proleća i jedna od prvih aktivnosti biće sadnja topole na izlazu iz Kumana, u ovoj šumi. Šuma nam je stara već dosta godina i mi već duži vremenski period planiramo da obnovimo ovu šumu i sad su se stvorili uslovi za to. Planirano je da zasadimo oko 110 sadnica topole što će nam biti jedna od prvih akcija” rekao je Stančić.

On je pored ovoga najavio i izradu tribina za školsko dvorište osnovne škole “Milan Stančić Uča”: “Pravimo dve tribine za školsko dvorište, prvenstveno, za turnir “Ognjen Kontić” koji se tradicionalno održava u školskom dvorištu. Trudimo se da postavimo na viši nivo svake godine, tako da ćemo, ovom prilikom, sagraditi tribine gde će posetioci, gledaoci imati bolje uslove kada budu dolazili na taj turnir

Uz sve ovo, Stančić je rekao i da će se nastaviti radovi na uređenju bankina u Kumanu. Prema njegovim rečima, raspisana je javna nabavka i čim se taj postupak završi, radovi će početi.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković