webinfo

A+ A A-

Raspisan konkurs za udruženja osoba sa invaliditetom

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_OpstinaNB2.jpgKako je saopšteno putem internet stranice opštine Novi Bečej, raspisan je konkurs za finansiranje programa ili nedostajućeg dela programa udruženja osoba sa invaliditetom za 2019. godinu.

Kako se navodi u javnom pozivu, pPravo korišćenja sredstava imaju udruženja osoba sa invaliditetom koja su upisana u registar nadležnog organa, ne kraće od dve godine i ispunjavaju uslove iz Odluke o merama za podsticanje ravnopravnosti osoba sa invaliditetom u Opštini Novi Bečej.

U okviru ovog poziva za konkurisanje raspodeliće se 800.000 dinara. Konkurs je otvoren od 25. marta do 15. aprila, a prijave se šalju preporučenom pošiljkom na adresu Opština Novi Bečej, Žarka Zrenjanina 8, 23272 Novi Bečej ili lično u prijemnoj kancelariji opštine Novi Bečej (kancelarija broj 16). Na koverti obavezno naznačiti puno ime i adresu pošiljaoca, navesti “КONКURS ZA- izbor programa za dodelu sredstava za finansiranje programa udruženja osoba sa invaliditetom iz budžeta opštine Novi Bečej – NE OTVARATI“.

Detaljan tekst poziva za konkurisanje, kao i sve obrasce koje je potrebno popuniti i dostaviti možete pronaći na ovom LINKU

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković