webinfo

A+ A A-

OŠ “Dositej Obradović” obeležila Dan škole

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_BocarSkola.jpgU utorak, 9. aprila, osnovna škola “Dositej Obradović” iz Bočara obeležila je svoj dan.

Ovim povodom, učenici i nastavnici su zajednički pripremili bogat program koji je izveden u Domu kulture u Bočaru pred velikim brojem okupljenih roditelja i drugih gledalaca.

Ovom prilikom, Dragana Karanović, direktorka ove škole, rekla je: “Danas naša škola slavi svoj rođendan. Izuzetno velik broj gostiju je došao da pogleda priredbu i svoju decu, naravno, imamo i goste koji su nas obišli i koji su nam ukazali poverenje i pružili nam to zadovoljstvo da se naša deca predstave publici”. Ona je dodala i da je priredba u kojoj su gledaoci mogli da uživaju plod rada i mlađih i starijih odeljenja, te da u sebi obuhvata scenski prikaz “Pepeljuge”, odlomak vezan za “Šešir profesora Koste Vujića”, ali i nastup dece iz vrtića “Snežana” koji su se predstavili folklornom igrom. Karanović je podsetila i da se sve aktivnosti tokom školske godine prate i beleže u školskom listu “Maslač”, ali i da je novina koja se ove godine prvi put dešava izložba šešira.

Obeležavanju dana škole u Bočaru su prisustvovali i direktori drugih osnovnih škola sa teritorije opštine Novi Bečej.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković