webinfo

A+ A A-

Dočekali proleće u Klubu za dnevni boravak

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Budjenjeproleca.jpgU sredu, 17. aprila, u Klubu za dnevni boravak penzionera pri Domu “Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac”, održana je priredba “Buđenje proleća”.

 

U šarolikom programu učestvovali su članovi horske, folklorne i literarne sekcije, a ceo program su osmislili i realizovali članovi kluba. Za dobru atmosferu postarali su se odličan izbor muzike, kvalitetna poezija, ali i splet igara iz Banata koje su odigrali članovi folklorne sekcije. Jedan od voditelja priredbe bio je Milorad Mića Jovanov koji je ovom prilikom rekao: “Uloženo je dosta truda. Uglavnom, članovi Kluba okupljali su se nekoliko puta nedeljno u pripremama za ovaj program i pokazali su to večeras. Publika je bila zadovoljna, mi smo zadovoljni. Ovo je naš prvi prolećni susret i priredba ovakvog tipa i mislim da smo ispunili očekivanja. Nadam se da će biti još ovakvih programa”. Rame uz rame sa njim, program je vodila i Dragica Nikolić kojoj je ovo bio prvi put da radi ovako nešto: “Prilično sam imala tremu kako će to izgledati, ali vidim po reakciji naših članova da je ipak bilo dobro. Ja se još više radujem što je tako ispalo. Ovde sam već sedamnaest godina. Učestvujem u drugim programima koje ova ustanova ima. Ovo mi je bilo prvo “krštenje” sada kao voditelj programa zajedno sa kolegom”.

Nada Prekajski koja rukovodi folklornom sekcijom istakla je da je zadovoljna nastupom folklora i dodala da su u planu nastupi na letnjoj smotri folklora, ali i novogodišnjem koncertu folklornih ansambala.

Za muzičku pratnju sinoćnjoj priredbi postarali su se Dragan Balaban, Stojan Mesaroš i Danijel Taboroši.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković