webinfo

A+ A A-

KONKURS: Opština Novi Bečej popunjava izvršilačka radna mesta

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_OpstinaNB2.jpgU četvrtak, 18. aprila, na sajtu opštine Novi Bečej, objavljen je poziv licima da se prijave na konkurs za popunjavanje izvršilačkih radnih mesta u opštinskoj upravi.
 
Konkretno, popunjava se jedno mesto u Odseku za finansije i privredu gde se traži punoletno lice koje je steklo visoko obrazovanje iz oblasti ekonomskih nauka (stečeno najmanje 180 ESP bodova), ima najmanje godinu dana radnog iskustva u struci i položen ispit za rad u državnim organima. 
Drugo radno mesto se popunjava u službi za imovinsko-pravne poslove u Odseku za urbanizam gde se traži lice koje je steklo najmanje 240 ESPB bodova na studijama pravne ili ekonomske struke i koje takođe, ima godinu dana prakse u struci i položen ispit za rad u državnim organima. 
U odseku za inspekcijske službe popunjava se mesto građevinskog inspektora gde se traži arhitekta ili inženjer građevine koji je stekao/la najmanje 240 ESPB bodova, tri godine rada u struci i položen ispit za rad u državnim organima. 
Na kraju, popunjava se i radno mesto koordinatora Kancelarije za mlade gde se traži lice koje je steklo najmanje 180 ESPB bodova na studijama tehničko-tehnološke ili društveno-humanističke oblasti, ima godinu dana radnog iskustva u struci i položen ispit za rad u državnim organima. 
 
Precizni uslovi konkurisanja kao i način konkurisanja kao i obrazac izjave o prikupljanju podataka o ličnosti potrebnih za učestvovanje na konkursu mogu se pronaći na sledećem LINKU
 
Rok za prijavu je 15 dana od dana objavljivanja konkursa. 
 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković