webinfo

A+ A A-

NAJAVA: Svečana akademija povodom jubileja Doma “Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac”

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_svodzs.pngDom za odrasla i starija lica “Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac” u Novom Bečeju, ranije ove godine, simbolično je obeležio sedamdeseti rođendan, a ovim povodom biće održana i svečana akademija u Domu kulture u Novom Bečeju, u ponedeljak, 13. maja, sa početkom u 16 časova.

 

Dr Ljiljana Bognić, direktor ove ustanove, istakla je da je ova cela godina posvećena ovom velikom jubileju, da će centralna svečanost biti u Domu kulture u ponedeljak, ali i da je akademija plod rada i truda korisnika doma koji su je pripremili u saradnji sa zaposlenima u Domu. “Celu predstavu ili akademiju, kako god da je nazovemo, režirali su korisnici koji su kod nas na smeštaju. Glavni režiser je Goran Aksentijević, jedan izuzetan čovek koji se time bavio i pre dolaska u našu ustanovu, bio je novinar, bavio se režiranjem predstava, njegovi su tekstovi, režija, scenario, sve, a glavni izvođači su korisnici. Oni će i voditi program, a sad im pomažu  zaposleni. To je ono što je simpatično, ovoga puta glavni su korisnici, a zaposleni pomažu i vredi doći i videti celu predstavu” rekla je Bognić.

Ona je ovom prilikom istakla i da će u godini jubileja biti objavljena i monografija posvećena istorijatu Doma “Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac”, a čija promocija se očekuje u narednih mesec dana.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković