webinfo

A+ A A-

Privode se kraju radovi na letnjikovcu u Jamurama

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Letnjikovac.jpgVest koja će obradovati mnoge stanovnike novobečejskog Novog Sela jeste da će letnjikovac koji se gradi na sportskom terenu u Jamurama u Partizanskoj ulici uskoro biti završen što je i potvrdio predsednk saveta mesne zajednice Novi Bečej, Milenko Garčev.

Radovi na letnjikovcu se privode kraju. Uglavnom, devedeset posto radova je završeno. Inicijativa je potekla od samih građana, odnosno, omladine koja se ovde okuplja pošto je sportski teren u Partizanskoj ulici u Novom Selu i tokom celog leta se ovde igra fudbal i ovaj teren živi. Ranijih godina se građanstvo okupljalo ovde i uvek je bilo reči o tome gde sesti, gde se skloniti ako dođe do pogoršanja vremena. Savet mesne zajednice je doneo odluku i u finansijski plan je uvršteno da se napravi ovakav jedan objekat gde bi ti ljudi eventualno mogli da se sklone u slučaju pogoršanja vremena i da tu još bolje i kvalitetnije provode trenutke po završenom sportskom događaju” rekao je Garčev. On je dodao i da je ostalo još da se postave oluci i da se omalterišu i okreče stubovi.


Radove u vrednosti 450.000 dinara sprovodi preduzetnička radnja “Deja Majstor NB” iz Novog Bečeja

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković