webinfo

A+ A A-

Invalidi rada obeležili desetogodišnjicu postojanja opštinske organizacije

Invalidirada.jpgU četvrtak, 30. maja, u galeriji “Selo” Doma kulture opštine Novi Bečej, održana je svečana godišnja skupština Opštinske organizacije invalida rada kojom je obeležena prva decenija postojanja ove organizacije.

Svečanosti obeležavanja jubileja prisustvovao je i Saša Maksimović koji je Opštinskoj organizaciji invalida rada, u ime Srpske napredne stranke, uručio laptop računar namenjen boljem i lakšem radu ovog udruženja građana.

Predsednik opštinske organizacije invalida rada, Vojislav Lukačev, istakao je da je današnji jubilej, u stvari, desetogodišnjica od zvaničnog obnavljanja rada organizacije: “Naš cilj je da našim članovima omogućimo lakši, lepši, zdraviji i kvalitetniji život i mislim da smo za ovih deset godina u tome uspeli. Mi smo imali pomoć od lokalne samouprave, od Saveza invalida rada Vojvodine, radili smo projekte i mislim da su ti projekti dobro došli i došli smo do nekog nivoa, nivoa sajta, nivoa digitalne kancelarije koja je sadašnjost, a možda i sutrašnjost”. Ovom prilikom, on se zahvalio svima koji su pomogli da Opštinska organizacija invalida rada Novi Bečej i njen rad budu prepoznatljivi i priznati kako u okvirima lokalne zajednice, tako i šire. Kao aktivnosti koje će se nastaviti i u budućnosti on je istakao edukacije o upotrebi računara i novih tehnologija, ali i organizovana kupovina ogreva i suhomesnatih proizvoda na rate kako bi se članovima udruženja u što većoj meri olakšao život.

Na današnjoj svečanosti dodeljene su i zahvalnice svima onima koji su pomogli udruženje u minulom periodu, a uz zahvalnice dodeljene su i slike Tiskog keja.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković