webinfo

A+ A A-

Centar Novog Miloševa u novom ruhu; sledeći se uređuje Omladinski dom

b_670_0_16777215_00_images_RadoviMilosevo2019b.jpgUređenje i rekonstrukcija centralnih delova Novog Miloševa projekat su koji se sprovodi već nekoliko godina.

Kako nam je rekao Arsen Pajić, sekretar saveta mesne zajednice Novo Miloševo, sa renoviranjem se počelo od ambulante i osnovne škole gde je i najbitnije da prostor ispred bude adekvatno uređen, a ovih dana radi se i u parku, odnosno, na prostoru ispred Omladinskog doma. “Sada radimo rekonstrukciju pešačke zone u kompletnom parku. Kao što se može videti, jedan deo je završen, ovaj drugi se nastavlja i do naše slave, drugog avgusta, završićemo radove. Ovi radovi počeli su pre neke dve do tri nedelje i prilično brzo ovo ide. Vrednost radova je negde oko tri miliona i tristo hiljada dinara, a posao je dobila “Eko Gradnja” iz Zrenjanina”, rekao je Pajić o radovima koji su u toku.  

On je iskoristio ovu priliku i da najavi dalje radove na uređenju centra Novog Miloševa. “Mi smo na prethodnom konkursu “Zajednici zajedno” NIS-a dobili dva miliona za rekonstrukciju Omladinskog doma. Petsto hiljada dinara je Savet mesne zajednice odvojio za projekat kompletne reparacije ovog omladinskog doma. Ono što je cilj u narednom periodu jeste da od Omladinskog doma napravimo jedan dom kulture koji je srazmeran našem selu gde će biti jedna bioskopska sala, odnosno, sala za pozorišne predstave, kancelarije u kojima će biti udruženja, jedna kancelarija koja će biti namenjena onome ko će se brinuti o ovom domu”, objanio je Pajić. On je dodao i da će se radovi na uređenju Omladinskog doma sprovoditi u fazama, te da je za prvu fazu potrebno dva miliona dinara, ali i da se nada da će radovi na renoviranju Omladinskog doma biti gotovi u naredne dve godine čime će biti zaokružena prostorno-ambijetalna celina u centru Novog Miloševa. 

RadoviMilosevo2019a.jpg

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab

SERVISNE

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković