webinfo

A+ A A-

Srpski kungfu vušu savez aktivan i tokom leta

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_wushu.jpgKako je potvrdio Radenko Tadić, predsednik “Srpskog kungfu vušu saveza” čije sedište je u Novom Bečeju, ova sportska organizacija aktivna je i u letnjim mesecima.

Već u utorak, 30. jula, borac Zoran Čakar Senior u pratnji predsednika saveza, Tadića, leti u Ankaru gde se održava Svetski kup u “full sanda” borbama. Tadić je istakao da je učešće na ovom takmičenju posledica dobre saradnje u prošlosti: “Dobili smo specijalnu pozivinicu zbog toga što smo pre par godina bili dobri domaćini takmičarima iz Turske i oni su hteli na taj način da nam se zahvale i snosili su najveći deo troškova”. On je rekao i da je ovo pravi pokazatelj da se sve aktivnosti i takmičenja u kojima učestvuju i koje organizuju prepoznaju i uzvraćaju u najboljem smislu.

Osim u Ankari, mladi Tadićevi sportisti učestvuju i u kampu savate saveza Vojvodine. “Marina Marčićev, Čongor Molnar, Viktor Imbronjev i Anabela Budai kao najtalentovaniji mladi takmičari izabrani su da budu na kampu koji će voditi trener reprezentacije, Miroslav Odžić. Bez obzira što je leto klub ne miruje, i dalje radimo, iako nemamo gde da treniramo, ali, možda će, jednog dana, i to biti rešeno”, rekao je Tadić ovom prilikom. 

On je naglasio i da je misao vodilja u radu podrška i afirmacija, pre svega, novobečejskih sportista, a potom, i borilačkih sportova, uopšte.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković