webinfo

A+ A A-

Matić preuzeo kadete “Jedinstva”

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Jkadeti.jpgTrener juniorske ekipe fudbalskog kluba “Jedinstvo”, Marko Matić, nedavno je preuzeo na sebe i rad sa kadetima ovog kluba.

Matić, koji je i sam igrao za “Jedinstvo”, ističe da je rad sa kadetima veoma značajan za budućnost kluba budući da iz ove selekcije lako mogu nastati kvalitetni igrači prvog tima. Pored toga, i sam odnos sadašnjih kadeta prema sportu bio je jedna od stvari koje su ga podstakle da im postane trener: “Razlog svemu ovome i moja želja da preuzmem ovaj kadetski tim je to što vidim u momcima želju i trud koji oni pokazuju na ovim treninzima. Oni dolaze i pored letnjeg raspusta i pored nekih sezonskih poslova koji su im bitni. Realno gledajući, mnogo dece žudi da ima neki svoj dinar i da zaradi, pa zato ne mogu da stignu na treninge. I pored toga, uvek imamo neki odgovarajući broj koji može da se spremi i da trenira i mislim da je to jako dobra stvar i za mene kao trenera i za ovaj klub”.

On dodaje i da mu je jedan od ciljeva da probudi u svojim momcima pravi sportski duh i želju za pobedom što su, prema njegovim rečima, najbitnije stvari da bi se ostvario uspeh. Pored toga, Matić je rekao i da je ovo dobra prilika da se poprave dosadašnji rezultati i pozicija na tabeli i da se intenziviraju treninzi i pripreme kako bi se formirao što kvalitetniji tim.

Kadeti koje trenira uskoro će izaći na teren protiv prvotimaca kumanačkog fudbalskog kluba: “Sad ćemo imati pripremni period u kom ćemo imati, verovatno, tri utakmice. Prva utakmica nas čeka u Kumanu protiv prvog tima Kumana. Mislim da je to dobar izazov da vide kako stariji treniraju. Druga utakmica koja nas očekuje je protiv “Radničkog” iz Zrenjanina što će biti jako dobar test pred sezonu. I trebalo bi da ubacimo još jednu utakmicu između te dve kako bismo upotpunili taj pripremni period i počeli sezonu u najboljem mogućem svetlu”.

Matić će u narednom periodu trenirati i juniore i kadete, a iz juniorskog tima u kadetski prešli su Nikola Kevrešanov, Filip Sabo, Uroš Veselinović, Zoran Džin i Uroš Stanković.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković