webinfo

A+ A A-

„Gospojina 2019“ – bezbednost na prvom mestu

Gospojina2019Odbor.jpgNešto manje od nedelju dana pred početak „Velikogospojinskih dana“, u petak, 16. avgusta, održana je sednica organizacionog odbora manifestacije u proširenom sastavu. Na sastanku predstavnika svih timova koji organizuju ovo veliko novobečejsko dešavanje konstatovano je da sve pripreme za ovogodišnju „Gospojinu“ teku prema planu i bez većih problema. 

 

Saša Maksimović, predsednik opštine Novi Bečej, potvrdio je da se sve odvija kako je i planirano. Ipak, pored kvalitetnih sadržaja, on je istakao i bezbednost kao jedan od važnijih fokusa organizacionog tima: „Mi slovimo za porodičnu manifestaciju i akcenat je na bezbednosti. Da li će kasniti koncert, da li će nestati struje ili neće jesu bitne stvari, ali je najbitnije da su ljudi bezbedni. Naročito jer su naši posetioci uzrasta od godinu dana do sto godina. Ona je porodična manifestacija i mora takva da ostane – bezbedna. To je osnovni zadatak ovog organizacionog odbora“. 

On je, ovom prilikom apelovao na posetioce koji nisu iz Novog Bečeja da dođu ranije, da ne čekaju „poslednji minut“ jer se očekuju gužve u subotu i nedelju na ulazu u Novi Bečej, ali i zato što se od 17 do 23 časa naplaćuje parking na ulazu. „Bilo je dosta primedbi i na cenu parkiranja i zašto se naplaćuje parking. Zato što vam čuvamo vozila. Nikada nijedno vozilo nije obijeno, bar koliko ja znam, a verovatno bih znao da se nešto od toga desilo. Dođite pre sedamnaest časova. Prvo izbegnite gužvu, drugo, onda nećete platiti parking. Provedite se u Novom Bečeju, sigurno imate šta da vidite, a vozila će vam biti, svakako, biti bezbedna“, rekao je Maksimović.

Takođe, on je posebno naglasio da građani sa teritorije opštine Novi Bečej ne plaćaju parking u periodima kada se on naplaćuje.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković