webinfo

A+ A A-

Rekonstruišu se oronule staze u Novom Bečeju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Trotoari.jpgOvih dana, u toku su radovi na rekonstrukciji betonskih staza u naseljenom mestu Novi Bečej.

Radove na sanaciji finansira Mesna zajednica, a ove godine je za ove namene izdvojeno milion dinara. Trenutno se radi u Drugoj krajiškoj ulici, a posle nje radiće se i u ulici Josifa Marinkovića, ali i u Šušanju, Novom Selu i drugim delovima Novog Bečeja.

Govoreći o ovoj temi, Vladimir Davidović, član saveta mesne zajednice Novi Bečej, rekao je: „Mesna zajednica Novi Bečej već četvrtu godinu za redom organizuje radove na popravci staza i prelaza. Ove godine izdvojili smo milion dinara za te potrebe i odredili smo neke prioritete. Vodili smo se time koliko su te staze zaista oštećene, a takvih ima jako puno u Novom Bečeju, ali, vodili smo se i time da to budu neki prelazi koji su malo frekventniji i koji se koriste češće. Nećemo moći da do kraja godine uradimo sve, potrebe su jako velike, ima mnogo oštećenih staza, ali ćemo gledati da i u narednom periodu popravimo koliko možemo u skladu sa svojim mogućnostima“. On se osvrnuo i na radove u Drugoj krajiškoj rekavši da se ovde sanira nekih pedeset metara staze koja je gotovo sasvim nestala, a koja je značajna, pre svega, jer tuda prolaze đaci i deca, ali je bitna i za sve stanovnike ovog dela naseljenog mesta.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković