webinfo

A+ A A-

Konkurs za osnovce: Školski zeleni press 2019

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_SZPress.jpgUdruženje građana „Zeleno pitanje“ iz Novog Sada i dečiji ekološki časopis „Čuvari Ravnice“, uz podršku Republičkog ministarstva kulture i informisanja organizuju konkurs „Školski zeleni press“ namenjen učenicima osnovnih škola sa područja cele Srbije.

 

Kako organizatori navode, nagrađuje se najbolji članak (do 250 reči),  fotografija - foto priča u četiri starosne kategorije učenika (1-2 razred, 3-4 razred, 5-6 razred, 7-8 razred). Radovi mogu bitni grupni (tri člana) i pojedinačni – što treba navesti u prijavi. Cilj konkursa je da se učenici uključe u prepoznavanje dobrih i loših primera zaštite životne sredine u školi, oko škole, u svom mestu stanovanja, u okolini mesta stanovanja, ali i njihova prezentacija putem članaka i fotografije.

Konkurs je otvoren do 30. oktobra, a radovi (fotografije i/ili članci) šalju se na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sve detalje u vezi sa radovima kojima se konkuriše možete pronaći OVDE

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković