webinfo

A+ A A-

Poraz RK „Jedinstvo“ na domaćem terenu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_RukometNBokt2019.jpgRukometaši „Jedinstva“ su u subotu, 5. oktobra, u Novom Bečeju dočekali ekipu „Vrbas Petrol“ iz Vrbasa, a susret je završen pobedom Vrbasa rezultatom 31:36.

 

Momci iz Vrbasa poveli su u samom startu i odlučnom igrom u prvih devet minuta igre postigli rezultat od sedam prema nula. Njihovu seriju prekinuo je Strahinja Ristić golom u desetom minutu, a sledio ga je Jovan Ristić pogotkom u jedanaestom. Ipak, „Vrbas Petrol“ je nastavio sa odličnom igrom i pogocima. Novobečejci su se borili do poslednjeg minuta, smanjili vođstvo „Vrbas Petrola“ na pet bodova, ali protivnik se pokazao kao bolji ovog puta.

Golove su za „Jedinstvo“ postigli Jovan Ristić (9), Vladimir Antonović (6), Strahinja Ristić i Ivan Crnjin (4), Miroslav Macura (3), Milan Labus (2) i Igor Dujin, Miloš Fodok i Ivan Spasojev po jedan gol. Sa druge strane, za „Vrbas Petrol“ golove su dali Aleksa Skuban (9), Danilo Milović (7), Martin Samardžić (6), Ognjen Regodić (5), Stanislav Momić (4), Miloš Bosančić (2), a Uroš Mitrović, Jovan Mirković i Jovan Dragnić po jedan gol. Najbolji igrač utakmice bio je Marko Jurakić, rukometaš „Vrbas Petrola“.

Trener „Jedinstva“, Mihajlo Petković, rekao je posle utakmice: „Gubili smo sedam nula i nikako nismo mogli da se vratimo u igru. Nismo ispoštovali nijedan segment našeg dogovora i mislim da nas je to koštalo utakmice. Pre svega, u odbrani, a, pogotovu, u napadu. Bez ideje, bez dogovora, igrali smo stihijski što je mlada ekipa Vrbasa vrlo dobro iskoristila. Jako su nas dobro snimili. Ja sam upozoravao moje igrače, ne tražim alibi za sebe, ali sam ih upozoravao da su nas gledali dobro i da će biti tako kao što se i desilo na terenu. Mi smo trebali da igramo čvrstu odbranu i iz te odbrane, kao u poslednjih deset, petnaest minuta da dajemo lagane golove polukontre i kontre“. Ipak, on je naglasio i da je ovo tek početak, da ima mnogo da se igra još i da ima još mnogo prilike da se rezultat popravi. 

Rukometaši „Jedinstva“ u subotu, 12. oktobra, dočekuju rukometni klub „Morava“ iz Velike Plane u sportskoj hali u Novom Bečeju.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković