webinfo

A+ A A-

Medeni doručak obradovao mališane u OŠ „Miloje Čiplić“

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_MedeniDorucak.jpgU ponedeljak, 18. novembra, Društvo pčelara Novi Bečej priredilo je učenicima mlađih razreda osnovne škole „Miloje Čiplić“ Medeni doručak, degustaciju meda i kratko predstavljanje toga ko su pčelari i čime se oni bave.

Kako je istakao Ivica Stojšin, predsednik ovog udruženja, povod ovom druženju sa decom bio je međunarodni dan medenog doručka koji se obeležava 17. novembra,  a kako je taj datum padao na nedelju, za susret sa decom je odabran ponedeljak.
Deca imaju osnovna znanja o medu, to je dosta dobro. Među njima ima onih kojima su roditelji pčelari, pa ih upoznaju. Žao mi je, bilo je tu nekoliko dece koja su alergična na med i ne mogu da uzimaju med i, možda, još lošije, deca ne vole med. Ima i takve dece koja ne žele da probaju, ali nadam se da će se to promeniti, pa će jesti kad odrastu“, rekao je Ivica Stojšin ovom prilikom. 

U znak zahvalnosti za med koji su pčelari doneli, deca su pripremila recitacije vezane za pčele i med a koje su izvela pred svojim drugarima i predstavnicima Društva pčelara. 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković